Studenter

Vill du få arbetslivserfarenhet redan under din studietid? Vill du pröva dina kunskaper i praktiken och skapa hållbara kontakter med framtida arbetsgivare? Då kan Miljöbron hjälpa dig.

Så här går det till

Företag

Alla företag är påväg någonstans. Den resan kräver ett ständigt ifrågasättande, ny kunskap och innovativa idéer. Studenter är drivna, nyfikna och påhittiga. De kan hjälpa er att utvecklas.

Så här går det till

Se våra projekt

Bästa sättet att se vad vi gör och få en känsla för vad ni kan få hjälp med är att ta en titt på våra projekt!

Läs mer

Berättelser

Anna Sundberg såg till att ta alla chanser hon såg för att få så mycket praktisk erfarenhet av miljöarbete som möjligt under sin tid på Ekosystemteknik vid Lunds Tekniska Högskola och därför sökte hon ett praktikprojekt om miljöledning genom Miljöbron Skåne.

Under sin praktikkurs hjälpte Anna ett mindre företag i Helsingborg att lägga grunden för ett miljöledningssystem. Det var något som gick hand i hand med hennes utbildning, där hon hade inriktning mot miljösystem, och som hon upplevde stärkte både hennes inblick i arbetslivet och hennes tilltro till sin kompetens. När det sedan var dags att skriva examensarbete visste hon exakt var hon skulle vända sig igen.

Läs berättelsen Vägen ut i arbetslivet

Våra finansiärer

Våra finansiärer ger företag och studenter den ovärderliga möjligheten att mötas genom projekten.

Läs mer

Våra samarbetspartners och vänföretag

Vi samarbetar även med med en rad andra organisationer och företag.

Läs mer