Kommunikatör sökes till Miljöbron Skåne

Om Miljöbron Skåne

Miljöbron Skåne ökar samverkan mellan näringsliv och universitetet/högskola genom att koordinera och facilitera kvalitativa samverkansprojekt med miljö och hållbarhet i fokus. Genom projekten ger Miljöbron Skåne studenter möjlighet att med sina kunskaper bidra till en hållbar utveckling. Samtidigt får företag tillgång till kompetensutveckling, möjlighet att se sin verksamhet ur nya perspektiv och hjälp att utvecklas på ett hållbart sätt.

Om tjänsten

Miljöbron Skåne söker förstärkning till teamet och letar nu efter en student som vill jobba som kommunikatör för föreningen. Arbetsuppgifterna kommer variera över tid men kommer huvudsakligen att innefatta:

  • Utveckla föreningens marknadsföringsmaterial
  • Intervjuer med studenter och företag och ta fram korta reportage om projekt som genomförts
  • Arbete med sociala medier
  • Hålla i presentationer för studenter
  • Delta på arbetsmarknadsdagar

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på universitet/högskola, är positiv och driven samt har ett stort intresse och fallenhet för kommunikation. Du arbetar självständigt, är noggrann och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Omfattning

Anställningen är en timanställning på 3-5 tim/veckan t o m 31 mars 2020 och med start snarast möjligt. Arbetet kommer utföras från Miljöbron Skånes kontor i Lund eller Helsingborg, alternativt hemifrån när arbetsuppgifterna tillåter. Kollektivavtal finns.

Ansökan

Rekrytering sker löpande. Ansökan skickas till skane@miljobron.se senast 20 okt 2019.

Frågor? Kontakta Malin Planander, 0732- 75 04 29, malin@miljobron.se.