Uppdrag

Kampanj för klädbytarapp

Verksamhet

Swop Shop är en affär som erbjuder dig ett enkelt, hållbart och ekonomiskt sätt att förnya din garderob. I butiken hittar du ett stort utbud av vintage och moderna kläder, accessoarer och skor till dam, herr och barn i många stilar. Hos Swop Shop har du möjlighet att välja kläder som uttrycker din personlighet utan att det belastar din plånbok eller vår miljö!

Sedan 2013 har Swop Shops mål varit att öka hållbar konsumtion i Malmö och att ge alla människor – oavsett deras inkomstklass – möjlighet att ha kul med mode och att få tillgång till högkvalitativa kläder, skor, och accessoarer som uttrycker deras stil. Och istället för att hamna i soporna hittar kläder nya ägare genom vår bytessystemet. Hos SWOP SHOP är alla vinnare – din plånbok, din garderob och vår miljö.

Läs mer på swopshop.se

Uppgift

Sedan tidigare finns Swop Shop också online, men nu är det dags för nästa steg i den digitala världen och i början av hösten lanseras en klädbytarapp.  Swop Shop vill nu ha idéer och förslag på hur de kan kan lansera appen på bästa sätt. Hur ska de lägga upp lanseringskampanjen? I augusti firar Swop Shop 6 år och en tanke är att lanseringen skulle kunna påbörjas i samband med det. Vilka kanaler ska Swop Shop använda för att nå ut och finns det något särskilt som Shop Shop bör lyfta i kampanjen? Du/ni kommer ha löpande kontakt med Swop Shops grundare under projektet för att säkerställa att förslagen som arbetas fram är relevanta.

 

Uppdragsgivare Swop Shop
Förkunskaper Du är läser på universitet eller högskola och är intresserad av miljö och hållbarhet.
Omfattning Uppdraget är utformat för 1-2 studenter och omfattar 10–20 timmar som fördelas fritt under ungefär en månad från det att uppdraget påbörjats.
Plats Malmö
Kontaktperson

Madeleine Brask
madeleine@miljobron.se
0701-91 71 41

Övrig information

Uppdragsgivaren ersätter resor gjorda med kollektivtrafiken inom Skåne.