Hur arbetar vi med hänsyn till Covid -19?

Vi vet att epidemin just nu påverkar alla; studenter, företagare, kommunanställda och universitetslärare. Självklart påverkar det även oss på Miljöbron Skåne. Arbetet ser lite annorlunda ut just nu, men det hindrar inte våra projekt att vara i full gång.

Är du uppdragsgivare som ska starta igång ett kursprojekt inom kort så går kurserna som vanligt, om än många på distans, och projekten likaså. Om något annat börjar gälla så meddelar vi dig om det inför kursstart. Är du som student intresserad av att göra ett projekt så är alla våra projekt öppna att söka och precis som i vanliga fall så kommer vi att stämma av med uppdragsgivaren om tiden för samarbetet passar dem också.

När det sedan är dags för möten så finns det många möjligheter att ses på ett sätt som alla kan känna sig trygga med. Om alla är överens så går det ju självklart bra att göra ett besök hos uppdragsgivaren, men ni kan ju också sätta er i en park i vårsolen, ta ett telefonmöte eller ses genom ett videosamtal. Något vi har lärt oss under de senaste månaderna är hur enkelt det är att träffas på distans och hur många bra tjänster som finns för digitala möten. Vill du som student eller uppdragsgivare få tips och råd om hur ni enkelt kan ordna ett digitalt möte så hjälper våra verksamhetsledare gärna till.

Miljöbron Skåne tar stor hänsyn till Folkhälsomyndighetens råd och vi själva arbetar hemifrån i så stor utsträckning som möjligt. Om du har några frågor om vårt arbete eller om du är osäker på hur samarbetet kan gå till i ett pågående projekt eller ett projekt som du vill göra så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.