Miljöbrons team

Miriam Márkus-Johansson

VD

Mer än 20 erfarenhet av miljö- och hållbarhet, varav 18 år utomlands som lobbyist, på EU-kommissionen och i internationell miljöorganisation. Utbildad inom juridik med miljörätt som specialisering och miljövetenskap som påbyggnad.  Målar olja och pastell.

miriam@miljobron.se | +46 766 12 17 60

Helena Callstam

Verksamhetsutvecklare HR

Har varit med Miljöbron sedan 2010 och genomfört över 100 projekt med 500 studenter. Miljövetare med påbyggnad inom företagsekonomi och arbetsrätt. Tidigare arbetat med HR inom Team Sportiakoncernen. och brinner för social hållbarhet, personalfrågor och employer branding. Teamets padelfantast och inredningsspecialist.

helena@miljobron.se | +46 766 12 17 50

Martin Ahrin-Larsson

Affärsutvecklare hållbarhet

Bakgrund inom hållbarhet i besöksnäringen. Företagsekonom inom Corporate Sustainability från Handels i Göteborg. Ser hållbarhet som en konkurrensfördel och brinner för att integrera det i kärnan av affärer och organisationer. En av Aktuell Hållbarhets topptalanger och unga agendasättare 2019. Inbiten klätterfantast och globetrotter.

martin@miljobron.se | +46 766 12 17 52

Olivia Sandström

Affärsutvecklare hållbarhet

Har tidigare arbetat 10 år i eventbranschen med ansvar för internationella storkunder som Electrolux, Ikea, Volvo och Telia. Dubbelexamen i nationelekonomi och miljövetenskap. Kreativ och nytänkande trivs lika bra med att nätverka som med grafisk formgivning. Dessutom väldigt trevlig. Teamets mesta technoälskare och videograf.

olivia@miljobron.se | +46 766 12 17 53

Martina Slättberg

Affärsutvecklare hållbarhet

Bakgrund inom marknadsföring, senast som Senior Account Manager på AKQA. Utbildad i International Business i London och Grenoble. Arbetat med storbolag som Volvo Cars, Beiersdorf och Nike. Brinner för personliga relationer och drivs av att kunna göra skillnad, på riktigt. Kombinerar entreprenörskap och företagande för att konkurrensmässigt stärka företags hållbarhetsarbete. Dessutom yogainstruktör.

martina@miljobron.se | +46 703 70 30 10

David Sjöqvist

Affärsutvecklare hållbarhet

Bakgrund som kommunikatör och formgivare. Examen i informatik med utbildning från bildpedagogik på Konstfack och Digitala media på Högskolan Väst. Blandar analog och digital teknik i kommunikation och illustration. Brinner för social konst, samskapande och hållbarhet med utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna och allas lika värde.

david@miljobron.se | +46 766 12 17 54

Elin Ekström 

Projektkoordinator

Nyligen utexaminerad Samhällsvetenskaplig Miljövetare med inriktning miljöekonomi. Projektmedarbetare och support i våra delregionalaprojekt 7 H Kompetens, FyrboTurbo och Håll Ut. Vill nå ut till företag och studenter som vill forma framtiden genom att arbeta med hållbarhet. Teamets botaniker och vår bästa Boråsare!

elin@miljobron.se | +46 766 12 17 51

Marcelo Pino Guerrero 

Projektsamordnare

Har läst Samhällsvetenskaplig Miljövetenskap med företagsekonomisk inriktning. Projektsamordnare och support i våra delregionalaprojekt 7 H Kompetens, FyrboTurbo och olika kurssamarbeten. Social hållbarhet är något som ligger honom lika varmt i hjärtat som miljöfrågor. Han har ett stort intresse för inomhusväxter och börjar få ont om plats för fler.”

marcelo@miljobron.se | +46 704 24 88 32

Christina Lee

Studentmedarbetare | Rekrytering

Christina pluggar master i miljövetenskap på Göteborgs universitet och är Miljöbrons studentorakel: det finns inga studenter hos Miljöbron som Christina inte har koll på. Parallellt med allt detta har hon precis skaffat en odlingslott! Tips tas tacksamt emot ↓

christina@miljobron.se

Sara Bjurenvall

Studentmedarbetare | kommunikation

Läser master i kommunikation vid Göteborgs universitet. Har jobbat deltid på Miljöbron sedan mars 2020 med kommunikation och sociala medier. Kandidat i Globala Studier med inriktning humanekologi. Ser att stora globala frågor behöver gå från komplexa till greppbara genom tydlig och lättillgänglig information.

sara@miljobron.se | +46 761 60 76 67

Miljöbrons kontor

Göteborg (HQ)

A Working Lab
Sven Hultins Plats 5
412 58 Göteborg

Trollhättan

Innovatum Science Center
Nohabgatan 14, plan 2
461 53 Trollhättan

Borås

Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3
506 30 Borås

Skåne (dotterorganisation)

Ideon Beta 5
Scheleevägen 17
223 70 Lund