Miljöbrons team

Miriam Márkus-Johansson

VD

Mer än 20 års erfarenhet av miljö- och hållbarhet, varav 18 år utomlands som lobbyist, på EU-kommissionen och i internationell miljöorganisation. Utbildad inom juridik med miljörätt som specialisering och miljövetenskap som påbyggnad.  Målar olja och pastell.

miriam@miljobron.se | +46 766 12 17 60

Helena Callstam

Head of HR & Recruitment

Har varit med Miljöbron sedan 2010 och genomfört över 100 projekt med 500 studenter. Miljövetare med påbyggnad inom företagsekonomi och arbetsrätt. Tidigare arbetat med HR inom Team Sportiakoncernen. och brinner för social hållbarhet, personalfrågor och employer branding. Teamets padelfantast och inredningsspecialist.

helena@miljobron.se | +46 766 12 17 50

Martina Slättberg

Head of Business Development

Bakgrund inom marknadsföring, senast som Senior Account Manager på AKQA. Utbildad i International Business i London och Grenoble. Arbetat med storbolag som Volvo Cars, Beiersdorf och Nike. Brinner för personliga relationer och drivs av att kunna göra skillnad, på riktigt. Kombinerar entreprenörskap och företagande för att konkurrensmässigt stärka företags hållbarhetsarbete. Dessutom yogainstruktör.

martina@miljobron.se | +46 703 70 30 10

Daniel Kruhsberg

Business Developer

 

daniel@miljobron.se | +46 704 32 87 05

David Sjöqvist

Communications Manager

Bakgrund som kommunikatör och formgivare. Examen i informatik med utbildning från bildpedagogik på Konstfack och Digitala media på Högskolan Väst. Blandar analog och digital teknik i kommunikation och illustration. Brinner för social konst, samskapande och hållbarhet med utgångspunkt i de mänskliga rättigheterna och allas lika värde.

david@miljobron.se | +46 766 12 17 54

Elin Ekström 

Projektsamordnare

Nyligen utexaminerad Samhällsvetenskaplig Miljövetare med inriktning miljöekonomi. Projektmedarbetare och support i våra delregionalaprojekt 7 H Kompetens, FyrboTurbo och Håll Ut. Vill nå ut till företag och studenter som vill forma framtiden genom att arbeta med hållbarhet. Teamets botaniker och vår bästa Boråsare!

elin@miljobron.se | +46 766 12 17 51

Marcelo Pino Guerrero 

Projektsamordnare

Marcelo är vår  briljanta projektsamordnare som är en nyckelspelare i flertal av våra samarbetsprojekt, som 7H Kompetens, FyrboTurbo samt i flertal kurssamarbeten. Han har läst Samhällsvetenskaplig Miljövetenskap med företagsekonomisk inriktning. Social hållbarhet är något som ligger honom lika varmt i hjärtat som miljöfrågor. Han har även ett evigt växande intresse för inomhusväxter, men börjar få lite ont om plats för fler. Marcelo bjuder ofta på skratt och skarpa analyser samt är vår ständige game master när vi i MB-teamet spelar spel tillsammans varje vecka.

marcelo@miljobron.se | +46 726 01 44 05

Ebba Ekman

Projektsamordnare

Ebba är en nyexaminerad miljövetare som brinner för hållbart företagande. Hon har en dubbelkandidat inom Samhällsvetenskaplig miljövetenskap med inriktning uthålligt företagande och en i ekonomi. Hon är nu projektsamordnare och konsult här på Miljöbron. Ebba älskar att vara ute i naturen, allt ifrån att åka skidor till att klättra på Sveriges ”högsta” toppar.

ebba@miljobron.se | +46 766 12 17 55

Olivia Sandström

Affärsutvecklare hållbarhet

Har tidigare arbetat 10 år i eventbranschen med ansvar för internationella storkunder som Electrolux, Ikea, Volvo och Telia. Dubbelexamen i nationelekonomi och miljövetenskap. Kreativ och nytänkande trivs lika bra med att nätverka som med grafisk formgivning. Dessutom väldigt trevlig. Teamets mesta technoälskare och videograf.

olivia@miljobron.se | +46 766 12 17 53

Miljöbrons kontor

Göteborg (HQ)

A Working Lab
Sven Hultins Plats 5
412 58 Göteborg

Trollhättan

Innovatum Science Park
Nohabgatan 14, Plan 2
461 53 Trollhättan

Borås

Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3
506 30 Borås

Skåne (dotterorganisation)

Ideon Beta 5
Scheleevägen 17
223 70 Lund