Om Miljöbron

Miljöbron sammanför studenter och näringsliv i tidsbegränsade projekt. I projekten arbetar studenterna med att hantera utmaningar som ett företag eller en organisation identifierat och har behov av att hantera inom miljö och hållbar utveckling. Projekten ger skapar win-win situationer genom att studenter får möjlighet att använda sina akademiska kunskaper, arbetslivserfarenhet samt möjlighet att knyta kontakter med regionens näringsliv och potentiella arbetsgivare. Samtidigt får aktörer i näringslivet hjälp att utvecklas på ett hållbart sätt och möjlighet att få nya ögon på utvecklingsfrågor samt chansen att träffa en framtida anställd.

Miljöbron har nära kontakt med studenter från många olika utbildningar på Göteborgs universitet, Chalmers, Högskolan i Borås och Högskolan Väst. Varje år får 300 studenter chans att utvecklas tillsammans med något av de över 100 företag som har projekt årligen.

Jobba hos oss

Lockas du av att skapa hållbara kontakter mellan näringsliv och studenter. Vill du jobba för ett hållbart Västra Götaland? Då är Miljöbron en arbetsplats för dig!

Lediga tjänster visas här nedan. Inga lediga tjänster just nu? Då får du gärna skicka in en öppen ansökan till anstallning@miljobron.se

Verksamhetsberättelser och policyer

Läs om hur verksamheten har utvecklas under åren, djupdyk i stadgarna och lär dig mer om hur vi arbetar med hållbarhet och hanterar personuppgifter.

Dokument

Organisation och historia

Miljöbron är en ideell förening med en styrelse bestående av representanter från både akademi och näringsliv. Vi har med oss mer än 20 års erfarenhet av att jobba i gränslandet mellan akademi och näringsliv.

Organisation och historia

 

Våra finansiärer

Våra finansiärer ger företag och studenter den ovärderliga möjligheten att mötas i olika projekt.

Läs mer

 

Våra partners

Våra partners vet att studenter är fantastiska och inkommer löpande med nya spännande projekt

Läs mer

Press

Kontakta oss gärna vår verksamhetsledare för ytterligare upplysningar om vår verksamhet, intervjuförfrågningar eller liknande.

Kontaktuppgifter