Tjänster

Rekrytering

Marknaden för hållbarhetslösningar växer så det knakar och i samma takt ökar behovet av hållbarhetskompetens.

Denna uppväxling skapar ett rekryteringsbehov av hållbarhetstalanger. Här hjälper vi gärna till.

Fyll i vårt intresseformulär

OM OSS

Win-Win-Win

Vi på Miljöbron vill minska gapet och öka utbytet mellan akademin, näringslivet och samhället. Genom skräddarsydda projekt flyttar vi fram företag och organisationer med hjälp av studenters kunskap och driv.

Kontakta oss

5000

profiler

24 år

i branschen

Hållbarhetsrekrytering sedan 1997

Under våra 25 år i branschen har vi utvecklat metoder och processer som vi vet ligger till grund för en lyckad rekrytering. Vår fördomsfria rekryteringsverksamhet är kompetensbaserad och utgår från det värde som ni vill skapa i just er verksamhet. Miljöbron erbjuder rekrytering med fokus på tjänster inom hållbarhet, som exempelvis miljö-/hållbarhetssamordnare, projektledare, affärs- och verksamhetsutvecklare, miljövetare, och kommunikatörer.

Team av rekryteringsexperter

Våra rekryterare har alla en bakgrund inom hållbarhet vilket gör att vi har en unik förståelse för ert behov och vet samtidigt utifrån våra erfarenheter vilka fallgropar som är lätta att halka in i under en rekrytering.  Teamet på Miljöbron består av rekryteringsexperter, miljövetare, affärsutvecklare, ekonomer, kreatörer och kommunikatörer där vi alla hjälps åt med vår kompetens.

Läs mer om teamet

Ett stort diversifierat nätverk

Miljöbron har i 24 år byggt upp ett nätverk av hållbarhetsexperter inom akademi och näringsliv. Vi har nära samarbete med de fyra stora lärosätena i Västra Götaland: Göteborgs Universitet, Chalmers Tekniska Högskola, Högskolan Väst och Högskolan i Borås. I vårt nätverk har vi profiler med akademisk utbildning inom allt från hållbart företagande, kommunikation, samhällsplanering till kemi och miljöteknik.

Alternativ 1

Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen; annonserar, intervjuar och rekryterar.

Alternativ 2

Annonsera din tjänst i vårt nätverk för att öka spridningen

Alternativt börja med kartläggning

Osäker på hur du ska börja? Vi hjälper till med kompetenskartläggning.

Kontakta Helena som hjälper dig vidare

Helena Callstam
helena@miljobron.se | +46 766 12 17 50

Case

Amanda startade eget bolag efter uppdraget med Miljöbron

Se caset

Genomför även Agenda 2030-Linsen™

Utbilda hela er organisation med vårt program Agenda 2030-linsenför att säkerställa att hela organisationen är med på tåget.

Läs mer om programmet

A Working Lab

A Working Lab vid Johanneberg Science Park är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park. En plats där näringsliv, samhälle och akademi möts och där några av Sveriges främsta innovationer inom samhällsbyggnad skapas.

Läs mer AWL