FÖR STUDENTER

Learning by doing

 

Vi vill vara en plats för dig som student att få utforska, utvecklas, nätverka, påverka, men kanske framför allt; applicera den kunskap som du förvärvar under din studietiden i praktiken.

 

Du bestämmer hur och när du vill engagera dig.

Utforska och ansök till våra aktuella projekt

FÖR STUDENTER

Learning by doing

Miljöbron hjälper dig att jobba med det du brinner för. Vi kopplar ihop studenter med företag och organisationer i korta och långa projekt. Alla har ett gemensamt fokus: en hållbar framtid.

Sök ett projekt

Gör skillnad med oss

Framtiden behöver förändringsagenter. Vi på Miljöbron hjälper dig att bli en. Genom oss får du göra riktiga projekt med företag och organisationer, alltid med ett huvudfokus: en hållbar framtid.

Vår kunskap är din kunskap

Med 24 års erfarenhet av att koppla samman studenter och organisationer, vet vi vad vi pratar om. När du gör projekt genom oss vår du tillgång till vår samlade kunskap om hur du bäst samarbetar med företag och organisationer. Erfarenhet som bygger på nästan 1000 genomförda projekt.

Ett hållbart val för din karriär och ditt CV

Då vi på Miljöbron driver våra projekt baserat på FN:s globala mål för hållbar utveckling får du även kompetens som är starkt efterfrågad under det kommande decenniet. Det är alltid bra för ditt CV, samt att arbeta med företag och organisationer under din studietid. Efter varje projekt med oss får du ett intyg på ditt arbete och en rekommendation att visa för din framtida arbetsgivare.

En garanterad engagerad partner

Miljöbron jobbar bara med organisationer som verkligen är engagerade i ditt projekt. Genom vår urvalsprocess för partners, kan vi garantera att du kommer att arbeta med någon som är engagerad i dig och din utveckling.

Du får fokusera på det viktiga

När du jobbar med oss behöver du inte slösa bort din tid på att jaga uppdragsgivare, skriva samarbetsavtal eller något annat som stjäl tid och energi. Vi tar hand om allt det åt dig så att du kan fokusera på det viktiga: ditt projekt.

Vad kan jag då göra som student?

 

PRAKTIK

Praktisera inom hållbarhet för ditt studieområde 

EXAMENSARBETE

Skriv ditt ex-jobb tillsammans med ett företag

 

UPPDRAG

Gör ett kortare explorativt projekt och lär dig om olika branscher

STUDENTKONSULT

Tjäna extra pengar som studentkonsult

Skicka en allmän intresseanmälan